Tue projektejani ostamalla niitä!

Elektroniikkaharrastus ei ole halpaa. Siksi päätin panostaa eräisiin projekteihin hioakseni ne tuotteiksi. Jos saan niitä joskus myytyä, voin parantaa projektejani niistä saaduista tuloista.

Otathan kuitenkin huomioon, että olen vain elektroniikan harrastaja. Tuotteet ovat kuitekin loppuunhiottuja projekteja, mutta voivat vaatia erinäisiä ohjelmointilaitteita, virtalähteitä tahi ohjauselektroniikkaa. Kaikki tarvitsemasi on kirjattu ylös tuoteselosteisiin.

Joudun ainakin näin aluksi tekemään hyvin pienimuotoisia tuotteita, sillä opiskelijan varat ovat hieman rajalliset. Toivottavasti tulevaisuudessa olisi mahdollista tehdä hieman monimutkaisempia projekteja. Olisi myös hienoa kuulla minkälaisia projekteja haluatte nähdä ja minkälaisia ette halua nähdä.

Kysymyksiä ja palautetta voi lähettää sähköpostiini: teukka.help@gmail.com 

Joissakin tuotteissa on mahdollisuus tilata esim. ohjelmointilaitteet samalla kertaa. Huomioithan kuitenkin, että toimitusajat voivat olla tällöin jopa useita viikkoja.


Jokin aikayksikkö sitten suunnittelin Arduino-yhteensopivan kehitysalustan. Konsolin erikoisominaisuutena on mahdollisuus langattomaan yhteyteen esim. muiden konsoleiden kanssa (vaatii toki sen, että molemmissa on NRF24L01+ -radiomoduulit). Kiinteä alusta, jossa kaikki on kytketty valmiiksi nopeuttaa huomattavasti kehitykseen tarvittavaa aikaa....